sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Vaunut

Tässä ne nyt on, Uunon kärryt.


Emmaljunga Duo Edge. Alle neljä vuotta vanhat ja todella hyvässä kunnossa ja kohtuuhintaan. Olen niin iloinen että löytyi hyvät käytettynä. Mukana tietysti myös ratasosa ja asiaankuuluvat jalkapeitteet yms, sekä samalla kuosilla hoitolaukku, jota en itse kyllä olisi ostanut jos uutena olisi vaunuja ostettu, mutta ihan kiva lisä sekin :)

Mutta jostain vaatimuksista piti nyt vähän joustaa kun käytettynä vaunut haluttiin löytää, niin se oli sitten nuo renkaat. Toivottavasti nämä ilmakumipyörät nyt kestävät käytössä eikä tarvi koko ajan olla pumppaamassa, täytyy vissiin haalia jostain vararengas varoille jotta voi tarpeen tullen vaihtaa ;D 

Vielä kun matkarattaat löytyy niin nämä suurimmat hankinnat oiskin sitten siinä. Nyt voisikin ehkä jo pikkuhiljaa alkaa katselemaan sitä vaatepuolta, niitä kun ei vielä ole kuin äitiyspakkauksen antimet ja se yksi kirpparilta ostettu body.

7 kommenttia:

 1. Kivan näköiset vaunut ja varmasti hyvät! Täälläkin näkyi juuri paikallisella kirppiksellä olevan tuollaiset, eri kuosilla, myynnissä kohtuuhintaan siistit. Jos ei olisi jo vaunuja niin olisin varmaan ne ostanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mäkin pelkään et nyt kun vaunut on ni niitä alkaa ilmestymään joka nurkalta siistejä ja edullsia :D Pitäskin käydä paikallisella lastentarvikekirpparilla katsomassa mitä kaikkea siellä olis myynnissä, jos vaikka tekis löytöjä..

   Poista
 2. Nuohan on komiat menopelit :D ja aina plussaa jos ison hankinnan löytää käytettynä,niin mistä näitä edes käytettynä löytää? :D
  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huutonet ja tori on olleet ahkerassa käytössä viime aikoina :D Sit meillä on täällä yks lastentarvikekirppis, jossa en kylläkään vielä oo käyny mut tarkotus olis mennä katselemaan tarjontaa :)

   Poista
 3. No kyllä löytyi komia menopeli, varmasti Uunokin on tyytyväinen ajokkiinsa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paree olla ;)
   Ja äiti keksi että nämähän mätsää väritykseltään myös koirien kanssa :D

   Poista
  2. No mutta sehän on muuten hyvä ;D Niin se pitää ollakin, sävy sävyyn xD

   Poista