tiistai 30. huhtikuuta 2013

Ostoksia ihan vaan itselle

Viime aikoina hankinnat on suureksi osaksi olleet joko tulevalle vauvalle tai kotiin, mutta en minä itseniäkään ole unohtanut ;)

Toiselta Tallinnanreissulta ja Helsingistä kotiutui kosmetiikan lisäksi vähän muutakin.

Laukkuja ei pitäny ostella mutta ostin silti, taas. Liikkeessä oli hyvät avajaistarjoukset ja ystävä yllytti joten en pystynyt jättämään tuota pikkulaukkua kauppaan. Pari kertaa ollut jo käytössä ja hyväksi osoittautunut, mahtuu jättilompakon lisäksi vielä muutakin joten ihan hyvä ostos :) Tallinnasta on myös tuo kangaskassi sekä aurinkolasit, Helsingistä Tangle Teezer sekä Burt's Beesin käsivoide, johon tykästyin maaliskuun Livboxissa.Ylläolevat paidat on myöskin Tallinnasta, valkoinen toppi jo niin tiukka ettei vielä taida käyttöön päästä mutta heinäkuussa sitten. Teeppari puolestaan on riittävän löysä että menee vielä ainakin hetken.

Myös Hennesin paketeista on vauvanvaatteiden lisäksi löytynyt muutama juttu itselle.
Noi kengäthän mulla kerran jo kävikin, mutta lähti silloin palautukseen. Ja nyt sain ne omakseni lähes puoleen hintaan, jee :D Lisäksi kasassa on keväinen raitaneule, musta neuletakki sekä yöpaita, myös nämä kaikki alennuksesta.


Mutta hei, siinä ne olikin! Aika vähiin on siis jääneet, vaatteiden osalta jo ihan siksikin ettei kauheesti oo nyt viittiny vaatteita ostaa, kun ei tiedä mihin kokoon sitä loppukesästä mahtuu. Mammavaatteita en puolestaan viitsi ostella kun ei niille enää niin pitkälti ole käyttöä. Onneksi komerosta kuiten löytyy noita "omia" vaatteita jotka vielä sopivat :)

Kävin kylläkin eilen Hennesin sivuilla tutkailemassa uutuudet ja pariin aika ihanaiseen iskin silmäni. Vielä en tilausta tehnyt mutta voi olla että räkäpäissäni tässä vielä sorrun. Täällä Vappu nimittäin taitaakin mennä nessujen seurassa, neljättä päivää kamala flunssa :/ Ville eilen ehdotti että mentäisiin mökillä käymään, saa nähdä mikä olo jaksaako sitä lähteä.. Mutta ihanaa Vappua teille ihanat! Ainakin täällä aurinko vähän pilkistelee :) Minä lähden katsomaan josko kaupasta vielä löytyisi meillekin muutama munkki :)

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! Varsinkin raitaneule näyttää niin herkullisen väriseltä. Onko tuo Tangle teezer nyt oikeasti niin hyvä kuin hehkutetaan? Mä en ole vieläkään saanut ostettua sitä. Pitäis kyllä, jos se oikeasti on hyvä. Hih, taisitkin toden teolla tykästyä tuohon voiteeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä oikein osaa sanoa onko se niiin hyvä, lähinnä oon märät hiukset sillä harjannu eikä kyllä pahemmin oo takkuja tuntunu repivän, mut tiedä sitten sen muista vaikutuksista hiuksiin. Ei nää haivenet nyt vielä ainakaan sen kummemmat oo ku aikasemmin ;) Kivalta tuntuu käytössä ja jospa pidemmällä käytöllä myös muut huippuvaikutukset alkavat näkyä (toiveajattelua ;D) .

      Poista