lauantai 27. huhtikuuta 2013

Tuutulaulut hakusessa!

Ei löytynyt radiota Mitä vauva tarvitsee -hankintalistalta, mutta niin vaan sillä perustellen sen ostin ;)

Meillä kun ei kumpikaan ole mikään laululintunen, mutta kyllä sitä taustamusiikin mukana tulee hoilattua joten pikkuista radiota apunakäyttäen siis olisi tarkoitus lastenlauluja vauvalle viserrellä ;) Nyt vain pitäisi keräillä parhaat tuutu- ja lastenlaulut muistitikulle, jonka kätevästi saa radioon liitettyä. Ja sitä odotellessa radio pauhaa tuolla keittiön puolella. Tykkään kuunnella musiikkia kotonaollessa, mutta en ikinä jaksa tuota vahvistinta laittaa päälle, näin on paaaaljon kätevämpi :D


Radio löytyi ClasOhlsonilta ihan sattumalta, jotain ihan muuta olin sieltä hakemassa. Nimittäin kenkälaatikoita. Ärsyttää kun pitää kaikki laatikot koluta läpi ennenkuin löytyy etsitty pari, oletettavasti nämä läpinäkyvät laatikot poistavat sen ongelman. Tosin laatikoissahan on vuorollaan säilössä sen kauden kengät jotka ei ole käytössä, mutta aina välillä niitäkin pitää esiin kaivella. Vielä ei laatikot ole käytössä, otan ne käyttöön samalla kun pakkaan talvikengät pois ja kaivan kesäkengät esille.

Mutta nii, eksyinkö asiasta? Nyt siis kaipailisin niitä lastenlauluja! Ostin eilen jonkun tuutulaululevyn Prismasta, mutta mutta...ei ihan ollut mieluisia kappaleita ;) Onko suosituksia?

8 kommenttia:

 1. Lastenlauluja tiedän paljonkin, Youtubesta löytyy niitä paljon. Ihan tuutulauluja en kuitenkaan osaa sanoa muuta kuin sen Sinisen unen. Se on tosi kaunis ja sitä me aina lauletaan vauvalle. Löytyisköhän Youtubesta noita tuutulaulujakin enemmän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, miten olin unohtanut Sinisen unen! Kiitos :) Sitä ei ollut edes tuossa levylläkään, vaikka taitaa olla niitä suosituimpia. Ainut mikä minulla on ollut mielessä on Tuu tuu tupakkarulla, eikä se ihan oo semmonen mitä oon ajatellut :D

   Poista
 2. Lapin äidin kehtolaulu... Se on aivan ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan käydä kuuntelemassa, oli kyllä hyvä :)

   Poista
 3. Tuutulauluista ihanimmat (joita töissä laulan) on Sininen Uni, Maan korvessa ja Ihme& Kumma :)

  VastaaPoista
 4. ootkos kuunnellu netinkautta lasten omaa radiota?sieltä aina iltaisin tulee unilauluja,oliskohan 19-21? päivisinkin sieltä tulee lapsille musaa ja satuja =)

  niitä tulee lauleskeltua kans siinä samalla =)suosittelen

  VastaaPoista