tiistai 5. huhtikuuta 2011

Auta kesää, syö lunta!

Makuu ja kolme vapaata. Kuulostaa ihanan pitkiltä vapailta, mutta niin se vaan on että nekin meni yhdessä hujauksessa. Pöh. Mikähän olis sopiva määrä ettei tuntuisi että loppuu vapaat kesken. Kaksi viikkoa? Riittääköhän sekään..

Mutta sainpas kerrankin jotain tehtyä. Nimittäin leivoin! Pakastin alkoikin olemaan jo aika tyhjiin syöty. Meillä on kahvituksia tiedossa sunnuntaina niin leivoin valmiiksi tarjottavia, mulla kun sattuu sopivasti olemaan siinä ennen kaksi iltaa ja sitten sunnuntaina aamu, niin ei paljoa ehdi valmistelemaan. Villelle jää siivoukset ;) (Joo, tiedän. Toiveajattelua.)

Leipomisen lisäksi olen lukenut aika paljon, niitä hurjan sivistäviä roskaromaaneja! Hih. Juuri sopivaa aivot narikkaan -rentoutumista. Ja tietysti siivonnut ja pyykännyt ja bloggaillut. Siihen tuntuukin menevän hurjasti aikaa, ei aina huomaakkaan kun täällä pyörii että päivästä koneella on vierähtänyt tunti jos toinenkin, tai jopa kolmaskin. Toissa viikolla en jaksanut ollenkaan istua koneella, ja päivässä tuntui olevan hurjasti luppoaikaa :D

Perus siivoilujen lisäksi olen päässyt järjestelmään keittiön kaappeja, sillä vihdoin ja viimein saimme aikaiseksi hommata parit puutuvat hyllyt sinne. Eikä tarvinu kaukaa lähtä niitä hakemaan. Olin jo menossa ostamaan uusia kun muistin että varastossahan on joitain ylimääräisiä, ja kävin katsomassa josko sieltä löytyisi sopivia. Ja löytyihän sieltä kun vähän sahaa näytti.


Maisun niksipirkassa tänään mitä tehdä jos hylly on ihan hippasen liian kapea, niin että ehkä saattaisi tippua tavallisilta hyllynkannattimilta.


Yhteen kaappiin siis löytyi lähes täysin sopiva hylly, sen verta paljo liian kapea kuitenkin ettei tavallisilla kannattimilla välttämättä olisi pysynyt paikoillaan. Muutaman millin takia ei kuitenkaan viitsinyt hyllyä käyttämättä jättää, joten keksin sitten laittaa ruuvin jonka päällä on tuommoinen tulppa kannattimiksi. Toimii. Kivempi noin kuin pelkkä ruuvi. Harmi vaan ettei kotoa löytynyt kuin kaksi valkoista tulppaa, toiset kaksi on nyt sitten punaisia. No, tuo on yläkaappi joten menee siellä.. Välillä olen tosi tarkka että kaikki on just eikä melkein, mutta ei se aina oo niin justiinsa ;) 

Ulkohommiakin on tullut tehtyä, olen tänään nimittäin tunti tolkulla hakannut pihasta jäätä rikki ja kantanut lumikasoista lunta sinne mistä se on jo sulanut. Hullun hommaa :D Pari kuukautta sitten kiroten kuskasin lunta pois ja nyt kannan sitä takaisin :D Mutta oli kyllä ihana ilma tänään, aurinko lämmitti eikä edes juurikaan tuullut joten mikäs sen parempi kuin ulkohommat :) Lumi sulaa kohisten. Ja olen kyllä satavarma että uurastukseni ansiosta se sulaa vielä puolta nopeammin ;D

Noni. Nyt kalsarisankari (ja toinen kans) kainaloon ja nukkumaan.Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti