lauantai 2. huhtikuuta 2011

Operaatio farkkukasa

Näin kevään korvilla tulee ajankohtaiseksi käydä vähän vaatehuoneen röykkiöitä läpi. Ehkäpä voisi jo villapaidat siirtää pois paraatipaikalta ja siirtää hamoset ja shortsit helpommin saataville (niinkuin niitä nyt vielä voisi aikoihin käyttää...)

Kerralla en kuitenkaan jaksa koko vaatehuonetta koluta, joten ajattelin aloittaa sen farkuista. Niitä kun on kertynyt aika läjä, ja käytöön pääsee normaalisti vain parit yksilöt. Suurimman osan siis voisi varmaan laittaa kieroon.Tässä läjä ennen ja jälkeen. Ihan kivastihan se pieneni. Aikaisemmin en vaan jostain kumman syystä ole raaskinut luopua niistä vuosiakin käyttämättä olleista farkuista. Koska niille saattaa vielä joskus löytyä käyttöä. Just joo. Nyt menin tiukemmalla linjalla. Kaikki pois mitkä ei ollu sopivia, vaikka olis kuinka lempifarkut joskus olleet, sillä jos nyt tekee tiukkaa saada kiinni ni ei se siitä ainakaan helpotu :(  (Karu totuus joka on pakko pikkuhiljaa hyväksyä)

Olen muuten farkkutyttö. Käytän farkkuja niin arjessa kuin juhlassa (lukuunottamatta hienoja juhlia ), enkä edes taida omistaa ns. suoria housuja (vai miksi niitä naisten versioita nyt edes nimitetään ;) ). Välillä yritän että pitäisi käyttää enempi hameita ja muita, mutta silti valtaosana aamuista vetäisen jalkaan farkut. Tosin, olen tässä kyllä vähän saanut petrattua, etenkin hameiden käytössä. Ei ole varmaan paljoa vuotta kauempaa kun en oikeastaan koskaan käyttänyt hameita, tai edes omistanut muuta kuin jonkun farkkuhamosen.


Vaatehuoneessa mulla farkut roikkuvat tuollaisessa Ikean housutelineessä. Oikeestihan tuo kuuluisi kaappiin ja se kuuluisi olla ulosvedettävä, mutta toimii se noinkin. Aika kätsy :)

Mikähän olisi seuraava operaatio.. Ehkäpä t-paidat? Sielläkin taitaa muutamat aika tiukat yksilöt turhaan lojua odottamassa parempia aikoja :S

1 kommentti:

  1. No jopas sattui, samaan aikaan sitten vaatehommeleita meillä :D

    VastaaPoista