keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Pikaliimaa ja ufoja

Tällä viikolla on sattunut hassuja juttuja. 

Tää eka on aika perus Maisuilua.

Mulla oli työliivin vetoketju mennyt rikki, revennyt/ratkennut ihan alhaalta, ja työkaverin vinkistä laitoin vähän pikaliimaa josko se liimaisi myös kangasta. Hyvin näytti tarttuvan. Seuraavana päivänä meinasin laittaa liivin päälleni. Pienellä nykäisyllä kangas repesi rikki ihan samalla tavalla kuin olikin ennen korjausoperaatiota, mutta jotain muuta oli kyllä liimautunut. Nimittäin vetoketju kiinni. Hyvää liimaa onkin, ei nääs lähe auki ei vaikka kuinka yrittää. :D No, onneksi liivi aukeaa lähes kokonaan joten sen saa pujotettua päälle yläkautta, mutta olisihan se huomattavasti kätevämpi jos saisi puettua kuten kuuluukin..

Toinen sattumus kävi kotona. Putsailin sunnuntai-iltana vähän grilliä, enkä sen jälkeen jaksanut laittaa sitä suojusta kunnolla takaisin päälle. Enkä vielä seuraavanakaan päivänä. Tuulisen päivän ja yön jälkeen suojusta ei sitten enää näkynytkään mailla eikä halmeilla. On varmaan leijaillut naapuripitäjiin asti tuulen mukana. Pahinta tässä on tietysti se, että Ville sanoi ettei se suojus pysy siinä sillein kuin minä sen laitoin, vaan lähtee tuulen mukana. Joojoo, ei se mihinkään siitä lähe. Kadotuksen huomattuani epäilin Villen jemmanneen suojuksen jonnekkin, ihan vaan mun kiusaksi, mutta ainakaan toistaiseksi en ole sitä löytänyt autotallista tai muualta. Että jos jonkun pihaan on ilmestynyt iso harmaa grillinsuojuskaapu ni se varmaan on sitten meidän :D Ja jos joku ihmettelee suurta taivaalla leijuvaa kapinetta, niin tiedoksi ettei se todennäköisesti ole ufo...

No, sattuuhan näitä. Vähän kyllä jänskättää mitä loppuviikko tuo tullessaan, nyt on kuitenkin vasta keskiviikko..

Onko muuten vähän ihania ilmoja ollut? Siis jos ei tätä tämänpäiväistä lasketa :S  Lumikasat pihalla on enää muisto vain. Ihan parasta. Löysin jopa yhden kukan tuolta meidän kurjalta pihalta. Mistä lie on siihen eksynyt. Kohtahan varmaan voisi orvokkeja jo laittaa johonkin purkkiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti