sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Vaatehuoneessa tapahtuu

Minulla on tässä viime aikoina ollut operaationa kevätvaatteiden siirto kätten ulottuville ja vastaavasti talvivaatteiden siirto pois silmistä. Siinä samalla on ollut hyvä käydä vaatepinot läpi ja katsoa josko jostain voisi jo luopua. Nyt on melkein kaikki pinot käyty läpi, ja poismenevien vaatteiden kasakin on kivasti kasvanut. Olen aika ylpeä itsestäni kun olen näinkin paljosta raaskinut luopua ;)

Raivausintoa on pönkittänyt viimeaikoina postista tulleet paketit Hennesiltä ja Ellokselta. Kesävaatteita kesävaatteita ♥

Ellokseen paketissa kaikki oli alesta. Tein ihan huimat säästöt! Kyllä siis kannatti ostaa :D


Ajattelin että olen jo liian vanha käyttämään vesirajaa hipovia hameita, joten tilasin pari korvaavaa tilalle. Lisäksi bikinit ja musta tunika. "Säästöä" näistä tuli lähemmäs 80 euroa :)

..ja sitten paketista löytyi vielä nämä. Ihanat kengät, normaalihinta 69€ ja nyt 17€. Ei pöllömpi tarjous ;)

Myös Hennesiltä on siis tullut paketti, sieltä uuden kodin sai seuraavat yksilöt.Vaatteiden "pakollinen" läpikäyminen on saanut minut tajuamaan mitä en todellakaan enää tänä kesänä osta. Tai siis mitä ei ainakaan tarvisi eikä pitäisi ostaa x). Shortseja mulla on ihan riittämiin, kyllä niillä kesän pärjää. Samoin uusia capreja en tarvitse, etenkään niitä "kotimalleja". Jostain jos löytyy oikein hyvät farkkucaprit niin niihin olen itselleni antanut luvan kajota. Myöskään t-paitoja en tarvitse lisää, hyvin harvoin niitä edes käytän. Enkä farkkuja, tosin voisin silti yhdet uudet ihanat perusperus-farkut huolia. Mutta sen voisi jättää syksyyn, eihän niitä toivottavasti kesällä edes juurikaan tarvitse :) Mekkojakin on kertynyt aikamoinen kasa, niitäkään en tarvisi ainakaan siinä ranta-/kotimekko -mallissa. Perustoppejakin löytyy, ellen sitten kaipaa jotain värikästä uuttaa joukkoon. (Hassusti muuten joka vaatteen kohdalta löytyy tuo "ellen sitten" :D )

Mitä sitten vielä oikeasti tarvisin ja oikein kovasti haluaisin? Haluaisin ja myös tarvisin uuden mustan neuleen. Vanha on jo niin kulahtanut ja kiikkana.. Myös jotkut ihanan vilpoiset ja mukavat, mutta silti siistit kesähousut olisivat hyvin tervetulleet meille. Sekä pitkähihaisia siistejä, kivoja puseroita (ei siis niitä peruspaitoja joita jo vino pino on) voisin muutamat huolia ja tarvita, sellaisia jotka menisi arjessa ja mahdollisesti vähän myös juhlassa. Vähän niinkuin se eilen KappAhlista löytämäni. Niitä siis lisää kiitos!

Tästä päätellen loppukevät ja kesä pitäisi parjätä melko vähin hankinnoin. Kuinkahan käy :D

2 kommenttia:

  1. Eikä mitkä kengät. Saat lähettää tänne jos ei ole mieleiset ;) Mä tahdon kans :D Kivoja vaatteita muutenkin olet löytänyt :)Joko sait kokonaan kaikki vaatteet käytyä läpi? :)

    VastaaPoista
  2. Hih. Jalassa näyttää vielä paremmalta ;)
    Vielä olis henkariosio odottamassa inspiraatiota :D Miten se siivous onkin mulla kestäny näin kauan.. :S

    VastaaPoista