torstai 28. huhtikuuta 2011

Kesävaatteita joita ei pitänyt ostaa

Äiti se taas johdatti minut kiusaukseen, kun ehdotti että lähtisin mukaan kaupoille samalla reissulla kun hän käy kampaajalla. No sopihan se, ei sitä kauaa tarvinnut miettiä. 

Kävin pitkästä aikaa Lindexissä, iloisesti yllättyen sen valikoimasta. Yleensä olen hakenut sieltä vain joko sukkia tai alusvaatteita enkä muita ole edes vilkaissut. Nyt ostin kaksi kesäistä paitaa ja korvakorut, sekä söpön takin 70% alesta. Mustahan on tullu varsinainen ale-haukka ;)Gina Tricotista ostin valkoisen tuubikaulahuivin, talvella niin tuohon malliin ihastuin että nyt on tuntunut oudolta pitää tavallisia huiveja. Onneksi myös keveämpiä huiveja valmistetaan tuubina. Eihän tuokaan mikään ihan kauhean ohut ole, mutta parempi kuin villahuivit ;)

Kävin pitkästä aikaa myös The Body Shopissa. Mitään en sieltä ostanut (ihme) mutta kyllä olisi tehnyt mieli kotiuttaa purnukka jos toinenkin. Koko kaupassa tuoksui niin ihanalta! Oi ja voi. Onneksi en tarvinnut mitään, olisi tullut valinnan vaikeus.


Vaatteiden lisäksi ostin ulos vähän kesää. Orvokkeja ♥ jotka jo istutin tuohon lumivuoren alla talvehtineeseen puuvatiin. Kukkia ei juurikaan vielä ole, mutta enköhän parin päivän päästä pääse niitäkin ihailemaan :D Orvokkien juurella auringosta nauttii ihana keiju-tyttö, jonka myöskin ostin tänään. Kaupassa oli myös keiju-poika, ehkä se tässä kesän aikana vielä löytää tyttönsä luo.. ;)  
Tässäpä nyt sitten vielä kauppapäivän sumea asu. Onneksi osaan tuon poseeraamisen jalon taidon :D Äiti epäili etten tarkene tuollein, mutta hyvin tarkeni!

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo puuvati! Mäki tahdon tuollasen meijän pihalle :)

  Ihania vaatteita ostit. Varsinki musta toppi ja valkoinen tuubihuivi. Mä haluaisin myös samanlaisen, mutta tosiaan kevyellä kankaalla. (pitäsköhän käydä vaan kangaskaupassa..?)
  Kivalla vaatetuksella olit liikenteessä :)

  Tosi tosi kivat vaput teille sinne! Rapsutukset hauvoille :)

  VastaaPoista
 2. Ostin sen viime vuonna Jyskistä, on niitä siellä varmaan vieläkin ainakin samantyylisiä :)

  Kangaskaupasta varmaan joo saisi monta kertaa halvemmallakin tuollaisen huivin, olisi naurettavan helppo tehdä! (jos vaan jaksaisi/saisi aikaiseksi :D )

  Kiitos kiitos. Kivat vaput teille kans! :)

  VastaaPoista