lauantai 16. huhtikuuta 2011

Tyttömäisen päivän pusero

Tänään oli ostospäivä äidin kanssa. Saalis ei ollut suuren suuri, mutta ehkä sitäkin mieluisampi. Kaikki näistä sellaisia, joiden kohdalla en joutunut kaupassa miettimään että ottaisiko vaiko ei. Yleensä sellaisia ei edes pitäisi ostaa, jos ostaisi vain aitoja ihastuksia niin kaappi ei pursuilisi ihan kivoista vaatteista...

KappAhlista löysin mustan aika rennon puseron, toimii kivasti farkkujen kanssa. 


Myöskin KappAhlista musta laukku. Kaverilla oli eilen tämä samainen laukku ja ihastuin siihen heti - vielä kun kuulin että se oli ollut alennuksessa oli pakko päästä katsomaan vieläkö niitä on. Onneksi yksi kappale vielä hyllyn perillä nökötti, minua odottamassa :)
Laukussa on lisäksi pitkä olkahihna, iiiiiso plussa.


Ja Vero Modasta tyttömäinen söpöilypusero, röyhelöä ja rusettia ja ihanan kevyttä kangasta. Välillä tekee mieli söpistellä.


Lisäksi ostin parit kalsarit (siis leggarit), mutta tuntuu tarpeeksi hölmöltä kuvailla näitä, saati nyt vielä että niistä yrittäisin järkevää kuvaa saada :D

Koko päivä siellä kaupoilla hurahti. Käytiin myös syömässä, Amarillon Chicken pocket on jotain niiiin hyvää, NAM. Syön sen siellä aina. Vuohenjuusto + paholaisenhillo + kana + salaatti. Ihan parasta. Pitäisi kesäksi tehdä tuota hilloa kotiinkin, toimii varmaan aika hyvin grilliherkkujen kanssa. Hmm...jokohan grillikauden voisikin kohta aloittaa :)

Nyt on jalat ihan poikki, pitäisi käydä kaupoilla useammin ettei olisi niin rankkaa ;) Loppuillan ohjelmaksi suunnittelin kirjan kera sohvalla köllimistä. 
Eli näiden joukkoon ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti