maanantai 11. huhtikuuta 2011

Rumasta tuli valkoinen

Kotijuttua taas.

Väliovet ja ikkunat oli täällä ihan kammotukset, joten ei muuta kun maalia pintaan. Parempi olisi tietysti ollut jos ne olisi voinut vaihtaa kokonaan uusiin mutta se olisikin sitten ollut vähän hankalampi juttu..

Maalausprojekti aloitettiin jo heti kesällä, mutta se vähän jäi :S Nyt on sitten viimeisetkin ovet saatu maalattua ja kyllä näyttää paremmalta! Vaikka ainakaan oma maalausjälki ei ehkä ole ihan kaikista parasta :D 

Kiva kun oikein kunnolla näkee työn tuloksen :)

ennen
ja
jälkeen

Ekasta huoneesta puuttuu ovi, oli maalauksessa autotallissa ja siinä ajassa ehdin jo tottua ovettomaan huoneeseen, niinpä se taitaa sellaiseksi myös jäädä. Tosin yövieraat (meillä kun niitä niin usein on :D) saattavat ovea kaivata, mutta saahan sen sitten siihen väliaikaisesti haettua.

Muuhunkin puuttuvaan olen jo tottunut, nimittäin mattoihin. Tai siis niiden puuttumiseen. Äiti eilen ehdotti että voisin alkaa katselemaan mattoja lattioille. Hetken mietinnän jälkeen totesin etten taida haluta. Korkeintaan tuonne makkariin voisi sängyn viereen jotkut kapeat pörrömatot ostaa jotta aamu alkaisi mahdollisimman pehmeästi, sekä noihin muihin "makkareihin" on jo matot valmiina, mutta muuten taitaa lattiat jäädä paljaiksi. (Niin ja onhan tuossa olkkarissa sohvan edustalla tuo hurjan iso matto, ihan vain helpottamassa punkero-Yaran sohvalle pääsyä :D )

Jeppistä.

Vapaapäivä alkoi ihanasti ulkona auringonpaisteessa lumia heitellessä (taas x) ), mutta fiilistä vähän laski kun aloin ulkoilun jälkeen itselleni välipalaa vääntämään. Heitin jogut ja banskut sun muut koneeseen ja kone päälle. Muutaman sekunnin se pyöri, sitten alkoi käry nousemaan. Jaahas. Blenderi meni rikki. Voihan kilin ****u sanon minä. Paras olisi mennä takuun piikkiin..

3 kommenttia:

  1. Voi että on muuten tosi paljon paremman näköinen noin vaaleena. Sulla on oikeesti hyvä maku :) Mä olen myös huomannut, etten kaipaa enää niinkään mattoja kun on tuo kaunis vaalea laminaatti. Edellisessä kodissa piti oikein peittää muovimatto sen karseuden vuoksi matoilla. Käytätkö paljon blenderiä? Mä en ole koskaan omistanut sellaista kun en osaa sillä edes tehdä mitään hyvää ruokaa :D

    VastaaPoista
  2. Janet: Oon käyttän blenderiä vaan smoothien tekoon, ja on kyllä hyviä! Aamupalaksi semmoisen aika usein pyöräytän, saa tehtyä terveellistä ja herkkua samalla kertaa :)
    Ja kiitos :)

    Linda: Joo, itsekin ihan yllätyin kun kuvia katsoin että tulipas eri näköistä :D Pikku hiljaa kun on valmistunut niin ei enää muista sitä ihan alkuperäistä. Onneksi on tullut kuvailtua ennen remonttiakin niin pystyy hyvin vertailemaan :)

    VastaaPoista