maanantai 25. huhtikuuta 2011

Vihreä muussi

Tuntuu olevan kovassa huudossa hiilareiden vähentäminen, ainakin meillä töissä yksi jos toinenkin on sanonut moiseen ryhtyneen. No, niin minäkin. Tai ainakin olen yrittänyt, tosin melko heikolla menestyksellä :D Herkkuperse mikä herkkuperse. Ja aamuvuorojen aamupuurosta ei luovu vaikka mikä olisi ;) Mutta parempi se pieni vähennys kuin ei vähennytsä ollenkaa, vai mitä? Ja ainakin saa kivaa vaihtelua arkisapuskoihin kun edes yrittää keksiä korvikkeita perus lisukkeille.

Tässä erään talvipäivän muussinkorvike kalapuikkojen kaveriksi, kaalimuussi. Vihreän mössön aineksina on kukka- sekä parsakaalia. Muussi siis tehdään samalla tavalla kuin perus pottumuussi, pottujen tilalla käytetään vaan noita kaaleja. Vähän löysää tuli, vaikken edes maitoa ehtinyt laittaa, mitä lie pitäisi eri lailla tehdä ettei ihan lusikoitavaa mallia olisi.

Ei tämä kyllä pottumuussia voita, mutta voi tätä joku kerta uudestaakin tehdä. Tosin Villeä ei tämä(kään) kokeiluni vakuuttanut.. :D

2 kommenttia:

  1. http://www.iltalehti.fi/elintavat/2011042613500850_el.shtml
    käypä lukemassa jos et ole jo lukenut.

    Mun sisko ja äiti on molemmat myös aloittaneet hiilihydraattittoman ruokavalion ja sisko on saanut tuloksia aikaan. No, se on kyllä aina ollut kauhea kukkakeppi ja nyt sit katsellaan mitä äidille tapahtuu. Itse en ole vielä hurahtanut , koska en tosiaan voi elää ilman leipä :D

    VastaaPoista
  2. Kiitti linkistä! Siinä olikin sit taas pohdittavaa kerrakseen.. :) Itse en kylläkään aio kaikkia hiilareita lopettaa, ihan vaan vähentää esim. just tuota leivän syömistä, etenkin sellaisen pullamössöleivän joka ei muuta tee ku turvota :D Ja jos tämä samalla vähän hillitsisi pullien ja piparien mutustelua..

    VastaaPoista