tiistai 16. lokakuuta 2012

Sekalaisia ostoksia

Pahin ostosmania on onneksi vähän laantunut, mutta on tässä viime aikoina joitain hankintoja tullut tehtyä. Tänään poikkesin taas kenkäkaupassa ihailemassa talvikenkiä, ja pois lähdinkin sitten kassan kautta. Ette varmasti kyllä arvaa mitkä sieltä kotiutin;) 

Mutta ensin vähän näitä muita. Hennesiltä olen kytännyt sata kertaa ihanaa statement kaulakorua, niin netistä kuin liikkeistäkin, ja aina se on ollut loppuunmyyty. Netissä pari kertaa sen ehdin saada ostoskoriin, mutta sitten kassalla myytiin ei oota. No, nyt vihdoin ja viimein onnistuin sen nappaamaan, ja samaan tilaukseen meni sitten pari muutakin juttua. Ihana hihaton pusero jotenkin yllättäen herätti kiinnostuksen pitsiensä ansiosta, tää onkin mulla ensimmäinen laatuaan, hihaton kauluspaita. Kuten muuten on tuo kaulakorukin ensimmäinen tuommoinen iso. Ja paksu valkoinen neuletakki, joka onkin käytössä jo osoittautunut todella lämpimäksi! 


Meillä on tammikuussa tulossa pikkuinen kylpyläreissu ja jotenkin en vaan bikineissä kehtoo siellä kekkuloida. Niinpä ostin ihan tuosta meidän omasta pikkuisesta s-kaupasta tämmöisen toppimallisen kaksosasen uimapuvun :D En oo muuten ikuna ollu kylpylässä, paitsi joskus muksuna Serenassa mutta sitä ei lasketa kun en kunnolla edes muista. Jänskää :D

Ja ne kengät. Ette kyllä arvannu oikein, valitettavasti. Vagabondit jäi vielä hyllylle, mutta en voinut vastustaa kun huomasin nämä alkuaan yhdeksänkympin ulkoilukengät alle puoleen hintaan. Vettäpitävät ja lämpimät, tervetuloa loskasäät!!  
Tämmösiä mulla ei oikeesti ole joten nämä tulee ihan oikeesti tarpeeseen. Oikeesti.


Semmosia pikkuostoksia. Lomapäivät on kyllä menny hirveessä hujauksessa, huomenna jo keskiviikko :o. Mutta mukavata on ollut :) Torstai-illalle sitten onkin jo junalippu tuonne suureen kaupunkiin, ihana päästä pois kotoa :D

2 kommenttia:

  1. Voi ei! Miten multa on mennyt tuo pitsinen toppi ihan ohi!? Toi on toooosi nätti. Jaaaa meikä metsästää taas :D Ja toi valkoinen neule on ihana :)

    Mä en kyllä kans ihan mielelläni lähde kekkuloimaan bikineissä tän hyljekropan kanssa, sullahan nyt ei mitää hävettävää edes olis! Noi on kyllä tosi kivat "bikinit" :)

    Noi kengät on hei oikeesti just sellaset mitä täälläkin kaivattais. Kaiken maailman korkkareita kyllä löytyy, mut missä ne oikeesti kunnon ulkoilukengät on? No tietenkin kaupassa :( Mun pitäs ehdottomasti ostaa kans jotkut kunnon kengät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, ei tää munkaa kroppa missää rantakunnossa ole, saati kylpylä missä kirkkaat valot :D Semmonen lahkeellinen uimapuku ois aika jees ;D

      Välillä kyllä kenkiä ostaessa takaraivossa joku pieni ääni yrittää sanoa että ei välttämättä tarvis ostaa, mutta näoden kohdalla ei mitään vikinöitä kuulunu :D Mutta toivottavasti nyt ei vielä toviin tarvisi noita käyttää :S

      Toi toppi on kyllä aika kiva, eiköhän niitä siellä vieläkin ole ;)

      Poista