perjantai 11. toukokuuta 2012

Juoksua kellon kanssa

Tilasin aamulla KuntoPlus lehden, ja tälläkin kertaa ihan vain tilaajalahjan houkuttamana. Speedsonic juoksukello, valkoisella ja pinkillä rannekkeella. Tekeeköhän tuolla mitään, onko kellään moista? Mähän olen niin hurjan kova juoksemaan :D Mutta ehkäpä tämä jopa innostaisi juoksemaan enempi :)

kuntoplus.fi
Olipa muuten nopeaa toimintaa Ifolorilla, keskiviikkona äidille sen kuvahommelin tilasin niin tänään jo oli sen saanut. Tykkäsi :) Vastaavasti mälsän hidasta toimintaa Yves Rocherilla, oletin että tällä viikolla olisi tuotteet jo tulleet mutta ei ole pakettia kuulunut. Eihän tästä tosin ole kuin viikko siitä kun tilasin, ja toimitusajaksi sanottiin 1-2 viikkoa, joten taidan vain olla kärsimätön ;)

Mutta tiedättekö mitä, nyt alko viikonloppu ja mä aion herkutella :D Hirveetä piinaa koko viikko kun ois kauheesti tehnyt mieli kaikkea hyvää. No okei, eilen porukoilla käydessäni söin jo pari dumlea, mutta aika hyvin silti ;) Ystävä pitää tänään kevään alottajaiset, ja olin ajatellut sinne mennä, mutta ainakin nyt on kauhea väsymys enkä vielä ole päättänyt menenkö vai jäänkö kotiin mussuttamaan. Ehkäpä otan pienet päikkärit ja katson sitten jaksanko illan rientoihin. Kuulostaa hyvältä ;)

2 kommenttia:

  1. Näin jossain ihan samaisen mainoksen ja hetken mietin kanssa tilaamista sen juoksutakin vuoksi, mutta pidin pääni enkä tilannut :)

    VastaaPoista