lauantai 26. toukokuuta 2012

Pöljänä pitsiin

Eilennä olin kyllä ihan super-reipas ja olin aamulla klo 7:30 jumpassa! On muuten aikas kiva tuo uusi body pump -ohjelma, tykkään! Kaikki muut paitsi askelkyykky on edeltäjäänsä mieluisampia. Musiikki tosin tuntuu välillä turhan pliisulta, mutta muuten kyllä tykkään tuosta rauhallisemmasta rytmistä.

Laskeskelin tuossa että jos lomallakin heräisin joka aamu ajoissa, niin saisin ikäänkuin pari ylimääräistä lomapäivää aamun ensimmäisistä tunneista. Ajoissa heräämistä onkin tässä nyt harjoiteltu, tänäänkin kello herätti seitsemältä :) 

Jumpan jälkeen sitten taas kaupungille, ja tällä kertaa ei tarvinnut palata tyhjin käsin kotiin :)

Kaupoilla mulla osuu silmiin kaikki vähänkään pitsinen, ja kimpoilen rekiltä toiselle silmät kiiluen. Onneksi pitsiä tuntuu nyt olevan tarjolla ihan mukavasti niin ylä- kuin alaosissakin, on varaa mistä valita :)


Hennesiltä löytyi kaksi hametta ja musta löysä toppi, Lindexiltä tuo pitsinen toppi. Hennesillä olisi ollut kolmaskin kiva hame, mutta päätin että kaksi saa riittää tällä erää. Ja nuo Hennesin hameethan ovat sitten kaksi samaa eri värissä, taas.. Lindexin toppi oli jo eilen päällä Villen siskontytön nimppareilla, ja anoppi kertoi ostaneensa samanlaisen topin :D

Ostin myös siemeniä kasvimaalle, sillä isä on tehnyt kotoa löytyneistä laudoista mulle oman istutuslaatikon :) Vielä vaan en oo keksinyt sille paikkaa, mutta pikimmiten se täytyisi päättää jotta pääsee laittamaan kasviksia tulemaan :D Luonnollisesti odotan ihan valtavaa satoa ;)


 Isoa satoa odotan myös tästä, omia mansikoita ♥ 


Tänään olisi tarkoitus mennä käymään puutarhalla ostamassa kukkien taimia, niin saisi vähän väriä tuonne pihamaalle. Viime syksynä talvehtimaan otetut Daaliatkin näyttävät säilyneen hengissä talven yli ja kovaa vauhtia kasvavat pesuvadeissaan. 


Mutta vielä saa tovin kasvaa että päästään tähän...

Ihanaa lauantaita ihanat! Toivottavasti aurinko hellii meitä tänäänkin ♥


ps. Yaralla oli eilen se hieroja, hetki meni ennenkö neiti hiffasi että ihan kivasta jutusta oli kyse, ja vähän oli sittenkin asentojen kanssa hakemista. Mutta muuten meni ihan kivasti. Takajaloissa oli kovasti jumitusta, nyt pitäisi kotonakin useammin hieroa ja venytellä. Hyvin näyttää neiti muutenkin voivan ♥

2 kommenttia:

 1. Ihana kuulla et Yara voi paremmin <3 Toivotaan et se on vaan tota jäykkyyttä ja hieronnalla paranee. :)

  Täälläkin ollaan herätty kasilta. On se vaan kiva kun saa "lisäaikaa" päivään ku herää ajoissa. Kerkee vaan niin paljon enemmän touhuta. Ja mulla muutenkin alkaisi päänsärky jos nukkuisin liian ptkään.
  Hihii, säkin sait istutuslaatikot, vähänkö kiva :) Nyt voidaa vertailla meidän istutuksia ;)

  Ja kivoja löytöjä oot tehny! Eikö sitä valkeaa toppia löytyny? Sä taidat kyllä olla hurahtanu tohon pitsiin paljon pahemmin ku minä ;)

  Ihanaa lauantaita myös sinne <3 Lämmin päivä näyttää tulevan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa en alkuun sitä löytänyt, ehdin ostaa nuo muut ja pois lähtiessä huomasin että niitä oli siinä suoraan oven edessä :D Joten jäi ainakin nyt tältä erää ostamatta..
   Pahasti olen kyllä tuohon pitsiin hurahtanut, niin paljon ihania juttuja tuolla näkyy ♥ Pitsishortsitkin olisi jotain aivan ihanaa, mutta tiedän etten niitä julkisilla paikoilla kehtaisi käyttää :D

   Hih, oon kauheesti yrittän googlailla ohjeita kasvimaan laittoon, et sais edes jonkinlaista satoa :D

   Poista