keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Säilytysratkaisuja

Ikeassa tuli käytyä ja tarpeellisia hankintoja tehtyä. Korilaatikostoa ja henkareita (ja niitä donitseja ;) ) lähdin hakemaan, mutta lisäksi tein löydön josta olin oikein mielissäni.


Korilaatikosto oli vaatehuoneeseen, housuripustimen tilalle. Tuo ripustinkin on oikein kätevä ja kiva, mutta paikkana tuo ei ollut sille paras mahdollinen, kun ei sitä pääse siinä siirtelemään. Totesin että farkut säilyvät hyllyilläkin. Laitoin korin ensin "oikein" päin tuohon, mutta tuumin sitten että tuollein poikittain se on kivempi.


Vilautan tässä samalla kuinka ihanan järjestyksessä vaatehuoneen hyllyt ovat. Krhm. Mulla on paha tapa vaan heittää kesenpitoiset vaatteet tuohon hyllylle yhteen myttyyn.. Ehkä nyt kun ulkonakaan ei viitsi hommia tehdä voisi paneutua tuohon vaatehuoneeseen. Suurin osa kesäkengistäkin on vielä kaivamatta esille!


Heräteostoksena löysin isoja kankaisia sängynaluslaatikoita, toppavaatteille kun vievät mokomat niin kauheasti tilaa kaapissa. Kotona avasin pussit ja ladoin toisen täyteen vaatteita, olin yllättynyt kuinka paljon yhteen mahtuukaan, toiseen voisinkin varastoida vielä jotain muuta! Olen aikaisemmin luullut ettei sänkymme alle mahdu säilytyslaatikoita, mutta nyt näin kun Ikeassa nämä laatikot siellä olivat. Ihanaa, saa senkin hukkatilan sieltä hyötykäyttöön.


Tarvittaessa sinne voisi säilöä vaikkapa kiukuttelevan koiran.


Vai voisiko?


Malm -sängystä onkin tullut uusi, vähän korkeampi versio, jonka alle säilytyslaatikotkin mahtuvat, ja tämän siellä Ikeassa olin nyt sitten nähnyt. Tekisi mieli ostaa uusi sänky. Kyllä vitutti sulloa kaikki ne toppavaatteet takaisin sinne, hetken ajan ihanan väljään, komeroon. Tosin, nyt olen keksinyt mihin laatikon ehkä voisi laittaa, täytyy joku päivä kokeilla mahtuuko se sinne.. ;)

Olen monesti ihmetellyt kuinka tavarani aikoinaan mahtuivat 32,5 neliön yksiöön, kun ei meinaa tännekään mahtua. Kummallista.

4 kommenttia:

 1. Ihana Dana tuossa säilytykseen menossa ♥
  Onko teillä molempien vaatteet samassa vaatehuoneessa?
  Mä kaipaisin kans ehdottomasti lisää säilytystilaa. Sitä meillä on ihan liian vähän. Nuo sängynaluslaatikot olis kyllä tosi hyvät. Meillä ne tavarat on tällä hetkellä siellä alla ihan vaan levällään... hups :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onjoo, villellä on yhteensä ehkä 1½ hyllyä käytössä (ei näy kuvassa) ja mulla sit loput, ja kaikki henkarivaatteet on mun:D Onneks se ei oo niin kauheen kiinnostunu noist vaatteist, sithän meilt vast tila loppuiskin jos ois kaks tämmöst meikäläist :D
   Sängyn alle mahtuis kyl ihan kivasti tavaraa, jos olis normaalikorkunen. Mun pitää nyt tutkailla olisko missää tommosia vähä matalampia säilytyslaatikoita..

   Poista
 2. Meillä on noita samoja sängynaluslaatikoita, ovat ihan totaalisesti pelastaneet säilytystilan puute ongelman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niipä, sängyn alla hurjasti hyvää tilaa käytettäväksi. Harmittaa ettei laatikot mahu sinne...

   Poista