sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Korkoja ja seksikirjoja

Viime viikolla yritin ulkoiluttaa korkoja vähän normaalia ahkerammin.

onpas kurasia.
 Ja onnistuinkin siinä ihan kohtalaisesti. Mutta parina päivänä katsoin fiksummaksi jättää korot kotiin. Toinen oli vapaapäivä, enkä juurikaan poistunut kotoa ainakaan korkokenkien arvoisen jutun takia, joten lenkkareilla mentiin. Ja viikonloppu meni polttareiden parissa, joten halusin jalkaani mukavat kengät. Ballerina-kausi avattu! Eli hyvästi korot ;D  Noej, tästä on hyvä jatkaa, etenkin kun saa avokkaat käyttöön.

Mutta viime viikosta tähän päivään. En muista koska olisin ollut yhtä nolona kuin tänään kirpparireissulla. Laittelin kaikessa rauhassa pöytää siistiksi kun vierestä kuuluu iloinen tervehdys. Pomohan se siinä. Ja mulla hieman kyseenalaista kirjallisuutta (mm. kirja nimeltä superseksiä) myynnissä.. Onneksi oli muita tavaroita kirjojen päällä, joten ei pomo niitä nähnyt, mutta mulla oli vähän tukalat oltavat siinä. Mietin vaan koko ajan et mitä jos se vaikka siirtää noita tavaroita tai tulee joku muu ja siirtää. Enkä sitten enää kehdannutkaan niitä kirjoja siihen jättää, vaan kiikutin takaisin kotiin. Tiedä vaikka pomo olisi ollut niin utelias ja tullut myöhemmin katsomaan mitä kaikkea myyn :D (itsehän olisin tehnyt niin ;) ) 

No, tästäkin suurensuuresta vastoinkäymisestä selvittiin :D 

Aamupäivän taivas oli aurinkoinen, ja jaksoinkin hetken puuhastella pihalla (mm ihmettelemässä kukkapenkkiä. Ei mitään hajua mitkä siellä on oikeita kasveja ja mitkä rikkaruohoja :/ ) mutta nyt taivas jo pilvessä. Hyvä syy hengailla sisällä ja vaikka lueskella. Jotain muuta kuin seksikirjoja. Älkääkä kysykö miksi mulla sellaisia edes on... ;)

4 kommenttia:

 1. Arvaa vaan alkoiko tuo seksikirja tarina kiinnostaa ;D

  ja mulla olis kuules sulle ihanalle tällainen ♥

  http://my-fantazya.blogspot.com/2012/05/another-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kauhee, ei sillä mitään kummaa tarinaa ole :D Ihan itse tuhlannut rahat moiseen turhuuteen :D

   Kiitos ♥

   Poista
  2. No sehän siitä vielä mielenkiintosemman tekee, että miksikäs maisu kävi sellasen ostamassa ;D Villeä varten ;)

   Poista