sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kukkia ostamassa

Aiettä mä sitten rakastan näitä lämpimiä kelejä ♥ 
Eilen puuhastelin lähes koko päivän pihalla, istutin kukkia, tein puuhommia, aloittelin kasvimaan tekoa ja ihan vaan pötköttelin auringossa. Ihan parasta vapaapäivien viettoa.


Eilen tosiaan kävin ostamassa pihalle kukkia. Ei tarvinnutkaan mennä puutarhalle, kun Robbarista löytyi kaikki mitä tällä erää tarvitsin. Ja tietysti vähän muutakin ;)


Penkkiin laitoin Samettiruusua, sillä se on niin ihanan helppo ja varma, sekä Sinitähtösiä koska se näytti niin suloiselta. En tiedä millaista kasvupaikkaa se vaatisi, toivottavasti tuo kelpaa ;) Tänä vuonna ajattelin laittaa penkkiin kaikkia mahdollisia värejä. Eli nyt on keltaista ja sinistä, ja punaista on sitten vielä tulossa. Viime vuonna mummolta saadut Kuunliljat on kivasti lähteneet kasvamaan, ja laitoinkin kaksi niistä puoliksi. 


Terassin astiaan laitoin pari hempeän vaaleanpunaista Pelargoniaa ja Murattia, toivoen että ne kestäisivät tulevan paahteisen kuuman kesän ;)

Ostoslistan ulkopuolelta oli tämä suloinen (pimeässä hohtava ;) ) perhonen


ja tämä suloinen pusero.
Jossa onkin vielä häly paikoillaan! Hitsiläinen että ärsytti kun aamulla kaivoin puseron pois pussista. Mrr. Onneksi on kuitti tallella! Aika usein heitän kuitin jo kaupassa roskiin... Tänään pitää siis mennä uudestaan, ihan turhaan..hmm..samallahan voisin tietysti ostaa pari Samettiruusua lisää, kun näytti että penkkiin voisi vielä pari laittaa.. ;)

Hih. Harmittelin äidille eilen kun meillä ei Sireeni kuki ollenkaan. Äiti tuumasi etteihän se kuki vielä muuallakaan mutta vakuuttelin nähneeni jo ties kuinka monta puuta täydessä kukassa. Jaa se onkin Tuomi joka nyt kukkii... Että semmonen viherpeukalo täällä, tunnista edes puita ;)

Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille! 

Ja jos siellä on sinkkuja linjoilla niin ei huolta, 
jos ei heilaa helluntaina niin jono juhannuksena!

3 kommenttia:

 1. Voi miten pikkaselta Dana näyttääkään. Paljos hällä on säkäkorkeus? Musta tuntuu, et mein Tare on vähä isompi ku "normaalit" kääpiöpinserit. Olis kyllä niin kiva päästä tutustumaan teidän kanssa vähän lähemminkin :) Saa siis tulla kyläilemään :) ♥

  Oli ihan pakko vähä nauraa tolle sun sireenille :D Pakko kyllä myöntää, etten mäkää olis välttämättä tienny, jollei meidän pihalta löytyis molempia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, meillä taidetaan olla vähän normaalia pikkuisempia, ainakin kaikki muut kääpiöpinserit mitä oon nähny ni on ollu isompia. Yara itseasiassa on Danaa vielä pienempi. Säkää en kyllä osaa sanoa, voisikin tänää yrittää mitata jahka noi tuolta herää.

   No mun on pitäny nyt keväällä yrittää saada aikaseks et vois joskus rehvata, mut miten ne päivät menee niin nopiaa! Nyt seuraavat kaks viikonloppua on töitä, mut jos seuraavassa työvuorolistassa ois sopivia vapaita ni vois yrittää treffata :)

   Poista
  2. Ai Yara on vielä pienempi, voi että ♥ Mä olen taas ihmetellyt kun Tare vaikuttaa niin paljon isommalta ja rotevammalta kuin muut rotunsa edustajat. Vaikka tää oli vielä pentueensa pienin ja heikoin.

   Olis kyllä tosi tosi kiva rehvata :)♥ Aikataulut onkin sit aina vähän eriasia. Päivät menee ihan älyttömän nopiaan ja aika ihan katoaa johonkin. Mut mä olen joka viikonloppu vapaalla ja joka päivä pääsen töistä kolmelta, et saa ehdotella millon itselles vaan sopii :) ♥

   Poista