lauantai 19. toukokuuta 2012

Villahousuille hyvästit

Heräsin tänään 6:15. Vapaapäivänä! Hetken pyörin sängyssä josko uni olisi vielä tullut, mutta totesin sitten viisaammaksi nousta suosiolla ylös. Olisipahan ainakin aikaa puuhailla kaikenlaista. Tai olisi ollut ellen olisi tähän koneelle taas jumiutunut ;)

No, sain ainakin tehtyä jotain mitä pitäisi tehdä paaaaaljon useammin, ainakin jos Villeltä kysyttäisiin ;) Operaatio sääret hamekuntoon, tai ainakin sen talviturkin osalta. Pieni rusketuskaan ei pahitteeksi olisi.. Säärissä olikin taas jo aikamoinen turkki, milloin lie viimeeksi sheivannut :D 

taistelussa karvoja vastaan.
 Nyt päätinkin kaivaa vanhan epilaattorini taas käyttöön, ainakin kesän ajaksi, niin josko ei ihan joka päivä tarvitsisi asialla päätä vaivata. Itseäni epilointi ei pahemmin satu, mutta on se vaan niin pahuksen hidasta etten oikein jaksaisi sillä ajella, höylällä asia hoituu kätevästi suihkun yhteydessä.. Olen miettinyt uuden epilaattorin hankkimista, omani kun on jo vuosia vuosia vanha, mutta onkohan ne uudet yhtään sen parempia/nopeampia? 

epilaattori vuosimallia 05?

Millä te pidätte sääret sileinä?

Ajattelin herätessäni että menen käymään jumpalla, kun kerrankin aamupäivän jumpalle ehdin. Samalla voisi pyörähtää kaupungilla, vielä ainakin näyttää että olisi tulossa aurinkoinen päivä :) Mutta kiirehän tässä taas tulee! Joten riprap aamutoimiin.

Ihanaa lauantaipäivää kaikille!

4 kommenttia:

 1. Yöh, kuin sä pystyt käyttämään epilaattoria? Se on kauhee tappoväline :D Sattuu niin maan pirusti! Ehei, en kykenis. Perushöylällä mennään. Kunhan serkkutyttö valmistuu kosmetologiksi nii voisin ehkä rohkaistua kokeilemaan sokerointia. Mul on kyl niin herkkis iho, et se ottaa itteensä jo pelkästä sheivaamisesta, et mä voisin kyllä ryhtyy kokoaikaiseksi apinaksi ;D Niksu tosin vois olla erimieltä. Toivottavasti Ville nyt osaa arvostaa, sillä sä teit varmasti suuren työn ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ei se tunnu oikeestaa yhtää pahalta, vähän vaa nipistelee ;) Mun tekis miel ostaa kotii sokerointivahaa, mut tuliskohan siitäkäänsit mitää ku joskus kokeillu niit lämminvahoja ja siit ei tullu muutaku sotkua. Kosmetologit ei mahu budjettiin :D Paree olis joo arvostaa ;)

   Poista
 2. Itseäni kiinnostaisi enemmänki sinun kokemukset tuosta epilaattorista.Kestääkö lopputulos?Itse joskus moisen kapistuksen omistin,mutta käytin sitä ehkä kerran.

  Nyt olen ostanut body shopista jotain sugar? vahaa.Suuret odotukset siitä olivat,ei sen käyttökään juuri sattunut.Mutta lopputulos,kesti ehkä viikon sileänä,sen jälkee karvat alkoi kasvaa nopeasti,puuh! Jos vahausta jatkaisi tiiviisti vähenisiköhän (tai loppuisi kokonaan) karvan kasvu?

  Apua siis tarvitaan täälläkin,sheivaaminen kun ei innosta joka päivä :)

  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se kauemmin siliänä kestää kuin sheivaamalla mutta ei nyt varmaan viikoa kuiten! Mut täytyy nyt vähä tarkemmin seurata koska kaipaa uutta ajelua. Oom kans joskus miettin et kokeilis ite sokeroida, mut onks se kauheen sotkusta puuhaa? Lämminvahoilla en oo saanu aikaseks muuta ku sotkua, karvat lähteny minnee..

   Poista