torstai 3. toukokuuta 2012

Punainen laukku

Tiedättehän, että jos jokin niin laukkujen varastomyynti saa tämän neitokaisen pään sekaisin. Eilen kirpparireissulla moisessa pistäydyin ja yhtä jos toistakin laukkua hypistelin, mutta sain pidettyä itseni kurissa siten että vain yhden kanssa kotiin lähdin. Mitä loistavaa itsehillintää! Olo oli lähes aikuinen. Laukussa ei ollut hintalappua, mutta muut laukut samalla pöydällä olivat viidentoista euron paikkeilla, joten ajattelin että jos sillä laukun saan niin otan. Myyjäkään ei laukulle oikein hintaa keksinyt joten kysäisi sitten olisiko viisi euroa sopiva. Juu, laita pakettiin vaan :)


On se muuten hassua, että mitä enemmän sieltä kirpparilta tavaraa menee sitä palavammin sinne haluaa lisää viedä. Ahneus? ;) Kaappeja tulee käytyä harva se päivä uudelleen läpi, josko jotain myytävää vielä löytyisi :D Onneksi myyntipäiviä on vielä reilusti jäljellä, ehtii ainakin pari kertaa vielä myllätä huushollin ympäri. Ja samalla suunnitella mitä ostaisi  myytyjen tilalle ;)

4 kommenttia:

 1. Oi ku kivan laukun ostit! Eikä tosiaan pahan hintainen :)
  Tosi kiva kuulla, et sulta ostetaan paljon. Vie nyt vaan kaikki, mikä vähänkin mietityttää niin voit hyvällä omallatunnolla täyttää kaappeja uusilla ostoksille ;) Villellekin tosi hyvä tekosyy, et kaapit on liian tyhjiä ;D Mulla kun ei menny sillo kirpparilla juuri mitään kaupaksi nii myy sä nyt munkin puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vaatteita kyllä menee huonommin ku muuta tavaraa, ja niistä kun erityisesti haluis päästä eroon :D Kaikki keittiöroina yms tuntuu kelpaavan :) Mutta tosiaan, uutta kaapintäytettä pitää kyllä ostaa tilalle ;)

   Poista
 2. Onpas kiva laukku, rakastan punaisia asusteita muutenki, mennossa taas punainen kausi täällä päässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon aina tykänny punasesta, mut nyt jotenkin erityisen paljon tuntuis löytyvän kaikkea ihanaa punaisena :) Laukku oli kyllä hyvin mieluinen löytö ♥

   Poista