keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Toukokuu

Se on toukokuu jo! Ihan mieletöntä. Pihalla kukkii kevätkukat ja viimeisenkin talvitakin on saanut laittaa säilöön odottamaan syksyä. Ballerinatkin pääsivät viikonloppuna käytöön ja hyvin tarkeni ilman sukkiakin.


Viikonloppu vierähti Helsingissä ystävän polttareissa, ihan mahtavat polttarit olikin ;) Tuleva morsian ei ollut yhtään osannut aavistaa että polttarit oli tulossa, joten yllätyskin onnistui täydellisesti. Meillä oli ohjelmassa mm. aamiaisbrunssi, tankotanssia, pyrähdys huvipuistossa, piknik, viininmaistelua, mökkeilyä, (lisää) hyvää ruokaa, mukavia tyttöjä, saunomista.. Meillä kävi hyvä tuuri, kun vuokramökin naapurimökissä oli iso lauma varpajais-juhlioita, jotka olivat tuoneet mukanaan paljun. Siellähän me polttariväkikin sitten loppuillasta nautiskeltiin ja saipahan polttarisankari vielä yllätys-ohjelmanumeron illan päätteeksi ;D Uskon että tätä reissua muistellaan vielä monet kerrat..


Vappuna oli meillä pikkuiset juhlat, olin kutsunut enemmänkin väkeä mutta vain muutamat tulivat. Onneksi ne parhaat oli paikalla :) Ja mikä ihana auringonpaiste meitä onkaan hellinyt, sekä polttareissa että Vappuna. Eilen vietettiin meidän kuistilla vielä aamiaispiknik ja löhöiltiin auringossa. Nassu saikin sen verran sitä aurinkoa että posket vähän punoittivat vielä tänä aamunakin ;)


Miten ootte aurinkoisia päiviä viettänyt?

2 kommenttia:

  1. Vähänkö sä oot söpö liloissa hiuksissa :D <3 Ja mitä ihania herkkuja teillä onkaan ollut. Tosi kiva kuulla, et teilläkin on ollut kivaa! Meillä aika pitkälti niissä pihahommissa mennyt aurinkoiset päivät, joskin aurinko ei ole halunnut tarttua muhun :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, eikö ;) Pitää vissiin käydä hiusvärikaupoilla :D

      Poista