sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Lemppareita päällä

Perjantaina yllätin jopa itseni ja sain itseni pois sohvannurkasta. Otin pienet päikkärit ja herättyäni olo ei ollut kovinkaan pirtsakka, joten laitoin jo viestin että jätän viihteet väliin, mutta hetken kuluttua muutinkin sitten mieleni. Onneksi muutin, oli hurjan hauska ilta :)

Kotiin tullessa tajusin että mulla oli päällä paljon tän hetken lempparijuttuja. Leohuivi, nahkatakki, pitsinen pusero, kengät. Viiden euron punainen laukkukin on osoittautunut hyväksi löydöksi, ihanaa kun ei aina tarvitse olla musta laukku :)Eilen käytiin äidin kanssa syömässä. Kokeiltiin uutta Italialaista ravintolaa, haaveena yhtä makoisat pastat kuin mitä reissussa syötiin. No, ei ollut läheskään yhtä hyvää, olen jopa itse tehnyt parempaa pastaa kuin mitä tuo oli. Mulla oli vieläpä vähän ongelmia annoksen kanssa, tilasin jättikatkarapupastan kuvitellen, että ravut ovat annoksessa valmiiksi syötävässä muodossa, mutta mitä vielä. Sain ihan itse kaivaa kokonaisista ravuista syötävät irti :S. En ole ennen moista tehnyt, eikä varmaan mennyt ihan oppikirjojen mukaan... Taidan jatkossa ulkona syötäessä tyytyä tuttuun ja turvalliseen kanaan :D

 
Mutta nyt pikaisesti työkuntoon ja piipahtamaan äidillä vielä ennen töihinmenoa.
Minä eilen kyselin tytöiltä onko mamma saamassa tänään jotain yllätyksiä, mutta ei ainakaan vielä ole mitään kuulunut..  Ehkä sitten illalla kun palaan töistä täällä on odottamassa jokin kiva ylläri ;)

Onko lukijoissa äitejä, miten teitä on muistettu? 

2 kommenttia:

  1. Nauroin ääneen XD Toi sun iltapala kirjoitus on huippu! En olis edes huomannut, jos et olis maininnu :D

    VastaaPoista