keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Persikka-mascarponemalja

Taas yksi uusi herkku jota kokeilin tuossa viikonloppuna. Hyvää :) Koskakohan vastaan tulee herkku, joka ei ole mielestäni hyvää.. Ehkä olen vaan niin hyvä kokki ;) Tai sitten se johtuu siitä etten edes lähde kokeilemaan sellaisia joista on kutina ettei välttämättä olisikaan niin kauhian namia.
Mutta tämä oli. Ja makiaa.



Persikka-mascarponemalja
4 annosta

persikkasose
1 tlk (820/480g) säilykepersikoita
½ dl sokeria

mascarponeseos
250g mascarponea
½ dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 dl vaahtoutuvaa vanilliinikastiketta

Soseuta valutetut persikat ja lisää sokeri. Vaahdota vanilliinikastike, lisää mascarpone ja sokerit. Lusikoi kerroksittain jälkiruokamaljoihin. Namnam.


(ohje seura-lehdestä)

6 kommenttia:

  1. Eikä! Tuo näyttää niin makealta ja herkulliselta :P

    Mun mielestä Mascarpone on niin hyvää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se olikin :) Mascarpone on kyllä hyvää, sellaista ihanan pehmeää (ja ihanan rasvaista ;) ) Toimii tosi hyvin tuon vanillavaahdon kanssa ♥

      Poista
  2. Namps! Vaikuttaa vastustamattomalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ;) Mutta arvaa vaan onko tuota mascarponea laktoosittomana...!

      Poista
    2. Voihan nekkku! Juuri, kun ajattelin, että olisi hyvä syy ostaa Essencen maljoja niin pieleen meni! :P

      Poista
  3. Heh, voihan niistä sitten syödä vaikka pelkkää persikkaa ;) Jossain oli että mascarponea voisi tehdä itsekin kermasta, mutta helppo herkku ei sitten enää olekaan niin yksinkertainen..

    VastaaPoista